Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Takime me komunitetin

Ditën e sotme pritja me komunitetin u zhvillua nga N/Kryetari i bashkisë Roskovec z. Isa Hoxha.
Të gjithë qytetarët u pritën dhe u sqaruan për çdo shqetësim dhe problem që kishin.
Prioriteti ynë jeni JU.
Të jemi afër jush dhe t’i japim zgjidhje problemeve tuaja është një nga prioritetet kryesore për mbarëvajtjen e punës sonë.
[lsvr_gallery images=”7063,7064,7065,7066,7067″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *