Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Kujtojmë të shkuarën

Data 10 Janar, përvjetori i “Çetës së Jagodinës”.
Aktiviteti i sotshëm u zhvillua në përkujtim të kësaj ngjarje. Të pranishëm ishin Kryetari i Veteranëve të qarkut Fier z. Vasillaq Toska, përfaqësues nga bashkia Roskovec z. Dritan Shahu, z. Thoma Goga, z. Ervin Agaçi, pjesëtarë të famijeve të veteranëve dhe të dëshmorëve, intelektualë, banorë të zonës etj. Të gjithë përfaqësuesit folën me radhë për rolin dhe kontributin e çetës.
Në kuadër të kësaj përkujtimore i’u dha dëshmia e veteranit z. Ramadan Pirra dhe z. Hysen Xhindi.
#Kujtojmë_të_shkuarën
[lsvr_gallery images=”7071,7072,7073,7074,7075,7076,7077″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *