Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Transparencë ndaj komunitetit

Transparenca dhe llogaridhënia ishin dy nga elementët të cilët e kishin renditur bashkinë Roskovec si një nga bashkitë më të mira në vend.
Transparenca ndaj komunitetit nuk është vetëm një detyrim ligjor por edhe një detyrim moral. Ditën e sotme Kryebashkiakia znj. Majlinda Bufi zhvilloi takime me të gjithë punonjësit sipas drejtorive përkatëse. Në këto takime u diskutuan të gjitha detyrat e caktuara dhe prioritetet e tyre për këtë vit të ri.
#Transparencë_ndaj_komunitetit
#Shërbim_cilësor
[lsvr_gallery images=”7083,7084,7085,7086,7087″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]  

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *