Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Fëmijët, e ardhmja jonë!

Ditën e punës sot Kryetarja e bashkisë znj. Majlinda Bufi e filloi me dy kërkesa të ardhura nga vogëlushët e shkollës “Alush Grepcka”.😊
Letra të shkruara me shumë ndjenjë dhe kërkesa të drejta dhe motivuese për punën tonë të përditshme.
Ndihemi krenarë për këtë brez që po rritet të cilët do të na përfaqësojnë në të adhmen.👏
#Fëmijët_e_ardhmja_jonë
#Bashkia_Roskovec
[lsvr_gallery images=”7056,7057,7058″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *