Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Takim pune në kuadër të projektit Romacted

Në kuadër të projektit Romacted, projekt i financuar nga Bashkimi Evropian, mbështetur nga Këshilli i Evropës dhe Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, u zhvillua ditën e sotme takimi me task forcën bashkiake.
Synimi i këtij projekti është qeverisja e mirë dhe fuqëzimi i komunitetit Rom në nivel lokal.
Tema e diskutimit të sotëm ishte mënyra e funksionimit të task-forcës dhe detyrat që ajo do ketë për të arritur rezultate pozitive nga ky projekt.
[lsvr_gallery images=”8237,8238,8239,8240,8241″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *