Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Të pastrojmë Roskovecin

Stafi i Bashkisë Roskovec dhe nxënësit e shkollave iu bashkua sot nismës mbarëkombëtare “Të pastrojmë Shqipërinë”.
Aksioni vjen në vazhdimësi të aksioneve të mëparshme për pastrimin e ambienit, pjesë e të cilave është bërë dhe Bashkia Roskovec.
Së bashku mund ta bëjmë mjedisin që na rrethon më të pastër, për ne, për fëmijët tanë, për të ardhmen!
Është koha të veprojmë!💪
Ta pastrojmë Shqipërinë në një ditë dhe ta mbajmë pastër çdo ditë!
[lsvr_gallery images=”8227,8228,8229,8230,8231,8232,8233,8234″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *