Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

RRUGA E NGJEQARIT – DHE CILËSORE DHE E BUKUR

Me fondet e Bashkisë Roskovec dhe nën kujdesin e drejtpërdrejt të kryetares zj. Majlinda BUFI filloi shtrimi i rrugës që lidh Vloshin me Ngjeqarin. Ky fshat në skajin më të largët të Bashkisë as që e kishte ëndërruar një investim të tillë. Gjatësia e rrugës është 2 km, por ata që e bënin në këmbë apo me makina u dukej pafund. Me cilësi dhe me parametra bashkëkohore kjo rrugë duket edhe e bukur. Në këtë mënyrë u vihet në ndihmë komunitetit dhe bizneseve.
Firma ndërtuese “Shkëlqimi 07” që ka marrë përsipër ndërtimin e rrugës, kujdeset për të zbatuar më korrektesë jo vetëm projektin por dhe cilësinë. Në ndjekje të punimeve janë cdo ditë drejtues dhe përfaqësues të stafit të Bashkisë Roskovec.
Ndiqni fotoreportazhin

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *