Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Sot në “Ditën pa makina”

Në kuadër të Ditës pa makina sot më datë 22 shtator 2016 u zhvilluan shëtitje me bicikleta. Të rinj e fëmijë ishin mbledhur tek bulevardi në hyrje të qytetit Roskovec deri afër gjimnazit. Këto shëtitje si dhe postërat që mbanin pjesëmarrësit përcillnin mesazhin për një qytet me ajër të pastër.
Këto dhe veprimtari të tjera po organizohen nga Bashkia Roskovec.
Më poshtë ndiqni pamjet nga aktivitetet e organizuara.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *