Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

PUNIME NGA SEKTORI I GJELBERIMIT

Vazhdon puna në sektorin e gjelbërimit në njësinë administrative Kuman, fshati Vidhisht, për krasitjen dhe mirëmbajtjen e pemëve.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *