Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

PROFILAKSI – DEZINFEKTOHEN SHKOLLAT

Këto ditë në të gjitha shkollat u bë dezinfektimi i tyre si masë profilaktike kundër mikrobeve dhe insekteve.
Drejtoria e Bujqësisë në bashkëpunim me njësitë administrative e ndoqi nga afër këtë proces që ka rëndësi edhe në ruajtjen e shëndetit të nxënësve, personelit mësimor dhe komunitetit që ka lidhje më shkollat. Ndiqni pamjet.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *