Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rilindje Urbane

Një premtim i mbajtur.
U premtua se të gjithë banorët e Kumanit fal Rilindjes Urbane do të kishin një qendër të kompletuar.
Transformimi sot është më shumë i dukshëm dhe me vendosjen e këndit të lojrave për vogëlushët të cilët e përuruan ende pa u përfunduar.
[lsvr_gallery images=”5452,5453,5454,5455,5456″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *