Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

“Ish ndërmarrja Bujqësore”

Investimet në infrastrukturë nuk kanë të mbaruar. Puntorët e bashkisë Roskovec janë duke punuar në lagjen e ashtuquajtur “ Ish ndërmarrja Bujqësore”. Pas kanalizimeve dhe ujrave të zeza, ka filluar ndërtimi i trotuarit i cili do të pasohet me rikonstruksionin e rrugës.
Është vetëm një nga punët që kemi programuara të bëjmë.
#Infrastruktura_Rrugore
#Bashkia_Roskovec
[lsvr_gallery images=”5403,5404,5405,5406,5407″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *