Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Projektimi i rrugës së Liqenit

Kryetarja e bashkisë Roskovec znj. Majlinda Bufi premtoi se dhe rruga e Liqenit shumë shpejt do të prekte ndryshimet fal Rilindjes Urbane.
Sot filloi projektimi i rrugës që së shpejti të fillohet nga rikonstruksioni i saj.
Urbanizimi është më afër se ndonjëherë.
[lsvr_gallery images=”5445,5446,5447,5448,5449″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *