Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dhuro Gjak- Shpëto një Jetë

Qendra Shëndetësore Kuman ashtu siç e kishte paralajmëruar, sot kishte marrë masat që të bëhej dhurimi vullnetar i gjakut. Mjekët dhe infermierët ishin përqëndruar në Qendrën Shëndetësore Kuman ku ishin të shumtë ata që dhuruan gjak nën slloganin “DHURO GJAK- SHPËTO NJË JETË”.
Znj. Blerina Buzi Drejtoresha e qendrës kishte marrë masat dhe ishte pranë çdo dhuruesi.
Një falenderim i veçantë i shkon të gjithë dhuruesve të cilët u bënë pjesë e kësaj nisme humanitare.
[lsvr_gallery images=”5437,5438,5439,5440,5441,5442″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *