Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Infrastruktura Rrugore

S’ka ditë që nuk punohet në bashkinë Roskovec.
Sot??
Sot jemi në rrugën “Pilo Kola”, ku po punohet për shtrimin e trotuarit i cili do të pasohet më shtrimin e rrugës dhe gjelbërimin e lulishteve të sapo krijuara.
..dhe jo vetëm këtu…
[lsvr_gallery images=”5428,5429,5430,5431,5432,5433,5434″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *