Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Investime në bujqësi

Asgjë nga ç’ishte nuk është sot.
Ndërhyrje e domosdoshme për t’u ardhur në ndihmë fermerëve të Jagodinës dhe prodhimit bujqësor vendas.
Kanale të padukshme që rikthehen në punë.
[lsvr_gallery images=”5424,5425″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *