Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rilindje Urbane

Me shumë punë intensive nga puntorët e bashkisë është arritur që dita- ditës të vihet re ndryshimi në rrugën “Pilo Kola”.
Rilindja Urbane po jep frytet e saj dhe në këtë segment rrugor.
#Transformim_i_dukshëm
#Infarstrukturë_me_standarte_urbane
[lsvr_gallery images=”5351,5352,5353,5354,5355,5356,5357″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *