Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Sistemimi i rrugëve të brendshme të lagjeve

Jo vetëm rrugët kryesore por dhe rrugët e brendshme të lagjeve po pësojnë ndryshime të dukshme.
Në njësinë administrative Strum, fshati Suk 2, ka filluar rehabilitimi i rrugëve në lagjen Zogallar.
Shumë shpejt do të vihet re ndryshimi nga këto investime të bashkisë Roskovec jo vetëm në këtë segment rrugor por dhe në rrugët e tjera të brendshme të lagjeve.
#Infrastruktura_Rrugore
#Bashkia_Roskovec

[lsvr_gallery images=”5309,5310,5311,5312,5313″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *