Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Kanalizimet e Ujrave të Zeza

Vazhdojnë punimet me ritëm të lartë nga Sektori i Kanalizimeve dhe Ujrave të Zeza në Njësinë Administrative Kuman, fshati Marinëz.
Ky investim shumë i domosdoshëm për banorët e këtij fshati është drejt përfundimit.
#Pranë_Qytetarëve
#Bashkia_Roskovec
[lsvr_gallery images=”5366,5365,5364,5363,5362,5361,5360″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *