Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Qendra e Vidhishtës

Pas rikualifikimit urban i cili po transformon çdo ditë dhe më shumë Kumanin , një tjetër projekt filloi sot në Vidhisht.
Bashkia Roskovec ka filluar nga puna për ndërtimin e qendrës së Vidhishtës. Faza e parë e projektit është zgjerimi i hapsirave publike . Shumë shpejt banorët e kësaj zone do të kenë një mjedis me parametra urban i cili do t’i japi qytetit një pamje dhe dimension tjetër.
#InvestimeNëKomunitet
#RilindjeUrbane
#BashkiaRoskovec

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *