Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Hapsirat Publike

Prioritetet kryesore të bashkisë Roskovec kanë qënë në infrastrukturë, arsim, shëndetësi por në asnjë moment nuk janë lënë mënjanë shtimi dhe mirëmbajtja e hapsirave publike dhe zonave të gjelbëruara.
Këtë herë jemi zhvendosur në Vlosh ku ka filluar puna për zgjerimin e hapsirës publike për krijimin e një lulishteje.
Çdo hapsirë publike u përket qytetarëve prandaj kemi detyrim për ta rehabilituar këtë hapsirë dhe t’i japim më shumë frymëmarrje qytetit.
#HapsiratPublike
#MëShumëSipërfaqeTëGjelbëruara
#BashkiaRoskovec

[lsvr_gallery images=”5042,5043,5044,5045,5046,5047″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *