Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rilindje Urbane

Fronti i ri i punës!
Një tjetër investim ka nisur në Roskovec👍
Ka filluar puna për rikonstruksionin e plotë të rrugës “Pilo Kola”dhe sheshit të gjelbëruar aty 🌲
Urbanizimi do të vazhdojë të jetë prioriteti ynë, duke i kthyer qytetarëve standartin e ri infrastrukturor, qytetar dhe mjedisor që ata meritojnë😀

#RilindjeUrbane#
#BashkiaRoskovec#
[lsvr_gallery images=”5050,5051,5052,5053,5054,5055″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *