Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Pranë familjeve në nevojë

Tre fëmijë jetim, dy vëllezër dhe një motër, të vetëm në jetë , por tashmë me mbështetjen e bashkisë Roskovec.
Nismat e marra nga bashkia për kategoritë në nevojë nuk kanë përfunduar.
Sapo ka filluar puna për ndërtimin e shtëpisë për këta tre fëmijë në Vlosh, njësia administrative Kurjan.
Pas kurbanit si traditë, kanë qënë fëmijët të cilët kanë hedhur gurin e parë në themelin e shtëpisë.

#JemiGjithmonëPranëKomunitetit
#PranëFamiljeveNëNevojë
#BashkiaRoskovec
[lsvr_gallery images=”5026,5027,5028,5029,5030,5031,5032,5033″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *