Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Përroi i Vidhishtës

Jemi ende në Njësinë Administrative Kuman duke bërë pastrimin e përroit të Vidhishtës. Puna është zhvendosur në brendësi të zonës së banuar. Zgjidhje përfundimtare për këtë problem real dhe emergjent për banorët e kësaj zone.
Ne jemi pranë qytetarëve në zgjidhje të problemeve të tyre .
#PranëBanorëve
#BashkiaRoskovec
[lsvr_gallery images=”5017,5018,5019,5020,5021,5022,5023″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *