Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Përmirësimi i Infrastrukturës Rrugore

Rruga e Stanit , rruga Shabanaj dhe rruga e Gogajve në Njësinë Administrative Kurjan, të lëna në harresë për shumë vite. Rrugë të cilat ishin tërësisht të shkatërrura që paralizonin lëvizjen e banorëve dhe automjeteve.
Bashkia Roskovec ka filluar punën për rehabilitimin, sistemimin dhe mbushje me inerte të këtyre segmenteve në mënyrë që t’ja lehtësojë sadopak banorëve jetesën deri në gjetjen e një zgjidhjeje përfundimtare.
#PërmirësimInfrastrukturësRrugore#
#BashkiaRoskovec#
[lsvr_gallery images=”4965,4966,4967,4968,4969,4970″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *