Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Punimet vazhdojnë

Çdo ditë qyteti zgjohet me punë Në çdo Njësi Administrative, në çdo fshat, në çdo lagje Rilindja Urbane ka dhënë rezultatet e saj.
Sot Kryetarja e bashkisë znj. Majlinda Bufi inspektoi punimet në lulishten më të re në Roskovec pranë spitalit, vazhdimin e punimeve në rrugën e “Ish Repartit Ushtarak” dhe transformimin e qendrës së Vidhishtës.
Shumë punë janë nisur por s’do të ndalemi me kaq.
Kemi akoma shumë punë dhe projekte për t’u realizuar.

#Rilindje_Urbane
#Bashkia_Roskovec
[lsvr_gallery images=”5523,5524,5525,5526,5527,5528,5529″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *