Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Infrastruktura rrugore

Çdo ditë duke punuar për përmirësimin e infrastrukturës së qytetit.
Në rrugën “Ish Repartit Ushtarak” është gati për të nisur asfaltimi, i cili do të pasohet nga finalizimi i trotuarëve, ndriçimi dhe çdo element tjetër urban. Transformimi është i dukshëm por dhe pak ditë arrijmë objektivin final.
[lsvr_gallery images=”5596,5597,5598,5599,5600″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *