Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

PRITJE ME POPULLIN

Si çdo ditë të enjte edhe sot u zhvillua takimi me komunitetin në ambientet e Bashkisë Roskovec. Pritja e rradhës u bë nga vetë Kryetarja e Bashkisë Znj. Majlinda BUFI e cila j’u dha sqarime dhe përgjigje shqetësimeve dhe pyetjeve që qytetarët kishin. Jo vetëm ditën e caktuar për pritje populli por edhe çdo ditë tjetër Kryetarja është pranë qytetarëve për çdo gjë që ata kanë nevojë.
[lsvr_gallery images=”4058,4059,4060,4061,4062″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *