Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Pranë fermerëve

Bashkia Roskovec po punon për t’i ardhur në ndihmë fermerëve lidhur me pastrimin e kanaleve vaditës dhe kullues në të gjithë territorin e saj.
Sot jemi në Suk, duke punuar për pastrimin dhe veshjen me beton të kanalit vaditës V 39, punë kjo që po bëhet nga të ardhurat e bashkisë.
#Pranë_fermerëve
#Bashkia_Roskovec
[lsvr_gallery images=”6004,6005,6006,6007,6008,6009,6010,6011″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *