Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rehabilitimi i rrjetit ujitës

Në kanalin ujitës V4, në Kuman , po punohet për veshjen trapezoidale me beton. Dhe ky kanal është pjesë e projektit “Rehabilitimi i rrjetit ujitës” mbështetur nga Qeveria Shqiptare dhe financim nga Banka Botërore. 
#Pranë_fermerëve
#Bashkia_Roskovec
[lsvr_gallery images=”5991,5992,5993,5994,5995″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *