Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Në ndihmë të familjeve në nevojë

Kemi nisur me ndërtimin e çatisë në shtëpinë e fëmijëve Myftaraj, Vlosh. Nuk e kemi ndalur punën dhe nuk do të ndalemi deri sa t’i ofrojmë këtyre fëmijëve një shtëpi të sigurt dhe komode për të jetuar.
 
[lsvr_gallery images=”5998,5999,6000″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *