Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Panairi”Shqipëria punon Tokën”

Sot, në Tiranë, është zhvilluar panairi “Shqipëria punon Tokën”. Ky është panairi më i madh bujqësor, blegtoral, që hapi dyert për fermerë, blegtorë dhe sipërmarrës shqiptarë dhe atyre të trojeve shqiptare jashtë kufirit, si Kosova dhe Maqedonia.
Bashkia Roskovec ishte e pranishme me produktet e prodhuara nga zona jonë dhe ka prezantuar me një ekspozitë fotografike monumentet kulturore dhe natyrore.
Të rinjët të veshur me veshjet tradicionale bënë një prezantim dinjitoz të Bashkisë sonë.
Këtij panairi iu bashkua dhe pastiçeri “Bleta” me produktet e saj tashmë të njohura jo vetëm në zonën tonë por edhe më gjerë.
# ShqipëriaPunonTokën
#PromovimProduktesh
#BashkiaRoskovec[lsvr_gallery images=”8978,8979,8980,8981,8982,8983,8984″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *