Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Një tjetër hapsirë për vogëlushët e Roskovecit

Në bashkëpunim më projektin e GIZ, tashmë fëmijve të Roskovecit kanë një tjetër hapësirë të dedikuar për të kaluar kohën e lirë.
Një nga prioritetet e Bashkisë Roskovec është përmirësimi i hapësirave të gjelbëruara dhe rikrijuese për fëmijët dhe moshat e treta.
Inaguruam këndin e lojrave në qendër të qytetit.
Të tjera hapësira rikrijuese do të ndërtohen në vijim, për t’i ofruar një ambient të sigurt fëmijëve por jo vetëm.
#GIZ
#BashkiaRoskovec [lsvr_gallery images=”11767″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”][lsvr_gallery images=”11766″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”][lsvr_gallery images=”11765″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *