Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

MBLEDHJE E KËSHILLIT BASHKIAK

Ditën e enjte më datë 29 shtator 2016 u zhvillua mbledhja e Këshillit bashkiak. Në këtë mbledhje mori pjesë edhe kryetarja e Bashkisë zj. Majlinda BUFI. Në rendin e ditës ishin këto probleme:
1. Miratimi i ndihmave ekonomike për muajin shtator 2016
2. Ngritja e komisionit për rimatjen dhe përcaktimin e kufijve të sip. Bujqësore të fermerëve sipas ndarjeve të bëra na nga ligji 7501 në vitin 1991.
3. Miratimi i fondit për pastrimin e kanaleve kullues në Marinëz.
4. Për rregjistrimin e gjithë inventarit të pronave të paluajtshme në Nj. Administrative Strum
Për këto e probleme të tjera që u trajtuan në mbledhje të Këshillit Bashkik u dhanë shpjegime nga stafi drejtues i bashkisë dhe nga vetë kryetarja M. BUFI. Në fund u morën vendimet përkatëse.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *