Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

DHURO GJAK- SHPËTO NJË JETË

Qendra Shëndetësore Strum ashtu siç e kishte paralajmëruar, sot kishte marrë masat që të bëhej dhurimi vullnetar i gjakut. Mjekët dhe infermierët ishin përqëndruar në shkollën e Strumit ku mësues dhe intelektual, drejtues të Njësisë Administrative Strum dhuruan gjak nën slloganin “DHURO GJAK- SHPËTO NJË JETË”.
Drejtoresha e qendrës mjekja Besa Hyka kishte marrë masat dhe ishte pranë çdo dhuruesi. Ndiqni fotoreportazhin e radhës.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *