Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Mbledhje e Këshillit Bashkiak

Ditën e sotme u zhvillua mbledhja e rradhës e Këshillit Bashkiak.
Në rendin e ditës u diskutuan këto çështje:
1. Miratimi i fondit për pagesën e personave me aftësi të kufizuar dhe invalideve të punës për periudhën 1-31 Mars 2018.
2. Propozim për dhënien e Ndihmave Ekonomike për periudhën 1-31 Mars 2018.
3. Dhënia e Ndihmave Ekonomike nga fondi i kushtëzuar deri në 6% për periudhën 1-28 Shkurt 2018.
4. Miratimi i raportit të vlerësimit dhe parashikimeve afatmesme të të ardhurave për programin buxhetor afatmesëm 2019-2021.
5. Miratimin e tavaneve të shpenzimeve për programin buxhetor afatmesëm 2019-2021.
6. Ndërtim i KUZ Kuman, zona e katërt.

#Informohuni
#Mbledhja_e_Këshillit_Bashkiak
[lsvr_gallery images=”7490,7491,7492,7493,7494″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *