Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Fushata e gjelbërimit vazhdon…

Ne jemi duke vazhduar…
Sot ishim në Kurjan për të mbiell pemë të reja pranë digës së liqenit.
Neser do të jemi përsëri aty.
Eja dhe Ti.
Cfare të duhet?
1 pemë dhe shumë dashuri.

[lsvr_gallery images=”7553,7554,7555″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]  
 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *