Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dita Ndërkombëtare e Pyjeve

Kemi edhe 1 javë kohe për t’ju bashkuar fushatës së gjelbërimit “Mbill dhe Ti pemën tënde!”
Të kujdesesh për gjelbërimin sot, investon për të ardhmen e qytetit dhe shoqërisë nesër.
14.000 pemë të reja pranë liqenit të Kurjanit.
[lsvr_gallery images=”7546,7547,7548,7549,7550″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *