Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Mbledhja e Këshillit Bashkiak

Ditën e sotme u zhvillua mbledhja e rradhës e Këshillit Bashkiak.
Në rendin e ditës u diskutuan këto çështje:
1. Miratimi i fondit për pagesën e personave me aftësi të kufizuar dhe invalideve të punës për periudhën 1-31 Mars 2018.
2. Propozim për dhënien e Ndihmave Ekonomike për periudhën 1-31 Mars 2018.
3. Dhënia e Ndihmave Ekonomike nga fondi i kushtëzuar deri në 6% për periudhën 1-28 Shkurt 2018.
4. Miratimi i raportit të vlerësimit dhe parashikimeve afatmesme të të ardhurave për programin buxhetor afatmesëm 2019-2021.
5. Miratimin e tavaneve të shpenzimeve për programin buxhetor afatmesëm 2019-2021.
6. Ndërtim i KUZ Kuman, zona e katërt.

[lsvr_gallery images=”7558,7559,7560,7561″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x