Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Lulishte në Roskovec

Nuk ka nevojë për fjalë😉 Ndryshimi duket! 👍
Një ambient i gjelbëruar 🌳🌼🌻dhe shplodhës për të gjithë banorët. Ashtu siç trasformuam këtë zonë, ashtu dhe do të trasformojmë çdo cep në gjithë territorin e bashkisë tonë, për ta bërë një vend më të mirë për të jetuar.
#Hapësira_publike
#Ambiente_të_gjelbëruara
[lsvr_gallery images=”5643,5644,5645,5646,5647,5648″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *