Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Qendra bashkëkohore e Vidhishtës

Nuk e besoni???
Po po në Vidhisht jemi.
🔜Janë drejt përfundimit punimet në qendrën e Vidhishtës, investim ky nga të ardhurat e bashkisë.
Kujdesemi dhe për detajin më të vogël në mënyrë që të arrijmë objektivin final: një qendër bashkëkohore, shplodhëse e cila do i japi jetë dhe gjallëri Vidhishtës.
[lsvr_gallery images=”5652,5653,5654,5655,5656,5657″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *