Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Vazhdojnë punimet

Festa e Roskovecit po afron. 
Objektivi kryesor këto ditë ka qënë sistemimi dhe përfundimi i punimeve tek rrethrrotullimi, pikërisht atje ku pas disa ditësh do të vendoset edhe shtatorja “Pazari i Roskovecit”.
Puntorët e bashkisë po punojnë mbi format dhe detajet zbukuruese të projektit artistik të cilat shoqërojnë shtatoren.
[lsvr_gallery images=”5623,5624,5625,5626″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]  

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *