Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Kupa “24 Korriku”

Ditën e djeshme u zhvillua shorteu për takimet e para të kupës “24 Korriku”.
Këto takime do të fillojnë më datë 10 qershor 2017 dhe do të përfundojnë me një finale në datë 24 korrik, ditën e festës së bashkisë Roskovec midis ekipit që zë vendin e parë dhe atij të vendit të dytë.
Ekipi që zë më shumë pikë zhvillon një ndeshje finale me ekipin e vendit të dytë. Ndeshja finale do të zhvillohet në ditën e festës, më datë 24 korrik në Roskovec , ora 18:00.
Më poshtë po japim kalendarin e ndeshjeve deri në përfundim

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *