Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Investime të nevojshme

Dje më datë 01 Qershor 2017, Kryetarja e bashkisë Roskovec zj. Majlinda Bufi inspektoi punimet për pastrimin e kanalit Jagodin- Suk 1. Një investim ky i nevojshëm dhe i domosdoshëm për fermerët e kësaj zone nga të ardhurat e bashkisë.
Prioriteti i bashkisë tonë është të japim zgjidhje përfundimtare për çdo problemi.
#Ripërtëritje_Bujqësisë
#Bashkia_Roskovec
[lsvr_gallery images=”5279,5280,5281,5282,5283″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *