Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Kujdesu për qytetin!

Të kujdesemi për qytetin, për shtëpinë tonë të përbashkët, nuk është vetëm detyrë e punonjësve të sektorit pastrim- gjelbërim por është obligim i të gjithë komunitetit.
Çdo ditë koleget dhe kolegët tanë kujdesen për pastërtinë e qytetit.
Së bashku mund t’ja dalim të mbrojmë mjedisin.
Bashkimi bën fuqinë.💪
#Jeto_shëndetshëm
[lsvr_gallery images=”7439,7440,7441,7442,7443″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *