Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

“Ish ndërmarrja bujqësore”

Vazhdon rikualifikimi urban në brendësi të lagjes “Ish ndërmarrja bujqësore”.
Ndërhymë për të bërë të mundur zgjerimin e rrugës dhe shtrimin e trotuarëve. Punimet do të pasojnë me një projekt të plotë me rrugë të asfaltuar, ndriçim e gjelbërim.
#çdo_ditë_për_Roskovecin
[lsvr_gallery images=”7432,7433,7434,7435,7436″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]  

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *