Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Kinemaja Evropiane në Roskovec

Më shumë rreth mbremjes së djeshme.
Kinemaja Evropiane erdhi në Roskovec. 🇪🇺🇪🇺🇪🇺
Një film spanjoll, tragjiko-komik “Një histori Kineze”.
Ky event u organizua nga Europe House në bashkëpunim me Ambasadën Spanjolle në Shqipëri dhe Bashkinë Roskovec.[lsvr_gallery images=”9581,9582,9583,9584,9585,9586,9587,9588,9589,9590,9591″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *