Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

DHE PUNA NUK KA TE NDALUR

Vazhdojnë punimet për trotuarin kryesor Roskovec- Kuman. Punohet me ritme të larta nga puntorët e Bashkisë për të përfunduar sa më shpejt në mënyrë që ti ofrojmë sa më shumë siguri këmbësorëve.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *