Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

PRANË NJË FAMILJE ME PROBLEME SOCIALE

Sot më datë 26 shtator 2016 një grup i deleguar nga Bashkia Roskovec ishte i pranishëm në familjen Hatija që jeton në fshatin Arapaj në Nj. Administrative Strum. Në këtë grup merrnin pjesë Administratori Ysenj Agaçi, Drejtori Sherbimeve ne Bashki z. Arben Dukaj dhe specialistja e komunitetit Elfrida Goga. Pretendimet e ngritura nga kjo familje u verifikuan ne vend ku të pranishëm ishin edhe përfaqësues të medias. Nga verifikimet rezultoi se:
Në familjen Hatia janë 7 fëmijë jetim nga të cilët 3 ishin me shikim të kufizuar, 2 ishin të verbër, 1 me shikim të pjesshëm dhe 1 me aftësi të kufizuar. Ndërkohë informojmë opinionin publik se ata kanë kujdestari me kohë të pjesshme por kërkojnë kujdestar me kohë të plotë. Gjithashtu kërkojnë shtëpi tjetër. Këto e kërkesa të tjera u konstatuan nga grupi i punës dhe do të relatohen pranë stafit drejtues ë Bashkisë Roskovec.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x