Dëgjese publike

Në bazë të ligjit Nr.146/2014 “Për njoftimin dhe konsultimin publik”, pika 1 dhe 2 neni 5, pika 1,2,3,4 neni 52 “Për njoftim dhe konsultim publik” të rregullores së Këshillit Bashkiak , ligjit Nr 139/2015 “Për Vetëqeverisjen Vendore”, bazuar në pikën 2 të nenit 26 të Ligjit Nr.107 datë 31.07.2014 “Për Planifikimin dhe Zhvillimin e Territorit”
✅U zhvillua sot
Dëgjesa publike me temë: “Për rishikimin e pjesshëm të dokumentit të Planit të përgjithshëm vendor të bashkisë Roskovec me proçedurë të thjeshtuar”
 Kjo dëgjesë kishte si qellim kryesor konsultimin dhe marrjen e mendimeve nga grupet e interesit, për t’i diskutuar dhe miratuar në vijim në mbledhjen e Këshillit Bashkiak.
 Të hapur për të diskutuar dhe ballafaquar mendimet në funksion të gjetjes së zgjidhjes më të mirë.

Takimi i parë me grupin Institucional të punës,Romacted ll

Në kuadër të Programit Romacted Faza e II-të , U zhvillua takimi i parë me grupin Institucional të punës.
➡️Me praninë e Nënkryetarit të bashkisë Roskovec Z.Maksim Goga, lehtësuesit të programit ROMACTED Z. Ermelind Malko, përfaqësues të Zyrës Vendore Arsimore, Qendrës Shëndetsore Roskovec dhe përfaqësues të drejtorive të ndryshme pranë bashkisë Roskovec ,
📝Rikonfirmuan edhe njèher angazhimin e tyre në përfshirjen sociale të komunitetit Rom në nivel vendor dhe bashkëpunimin në trajtimin e problemeve që do t’ju adresohen në vijim.🤝

hacklink al hack forum crack forum php shell indir siber güvenlik blog deneme bonusudeneme bonusukörkütük aşık etme duasıücretsiz yıldıznamebursa kamera sistemlerismm panelbuca escortbuca escortizmir escortantalya escortdenizli escortankara escortyabancı dizi izle